Witte Tafellamp Naast Raam

Achtertuin De ideale website voor DIY gordijnen ophangen. Niet sluitende schuifgordijnrail. Deze rolgordijnrail is snel en eenvoudig te installeren (vermijd anders de beschreven hoeken van 90°). Gordijnrail accessoires beschikbaar: een schoonmaakborstel voor de rail, en een meer gedetailleerde uitleg over het gebruik van het wiel op rail opruimer. Plaatsing: foto’s tonen een rail die via een beugel aan de muur is bevestigd. Hoe kan dit worden geïnstalleerd?

Hoe maak je een vaste gordijnrail in de 2 ruimte:

Zorg er eerst voor dat je de ruimte niet te zwaar belast. Zorg er ook voor dat je rail onder het raamkozijn zit zonder te hoog te zijn. Zaag de buis door met een ijzerzaag of gebruik een brander om de buis door te zagen. Wanneer u de pijp hebt doorgesneden, bevestigt u de rails aan de muur (afhankelijk van de grootte van het raam hebt u misschien twee rails nodig). Snijd de pijp op lengte en verf hem in watervaste lijm (zorg ervoor dat u een watervaste lijm gebruikt om aan de kunststof rail te bevestigen). Schuif vervolgens de snijpijp door de kromming van de rail en meet de breedte van de rail aan elk uiteinde en kort deze in.

Zaag de pijp doormidden met een ijzerzaag als je hem langer nodig hebt. U kunt ook een brander gebruiken (zet de vlam uit en gebruik een doek om de stof te beschermen). Steek het ene uiteinde van de snijpijp zo dat het in de haak van de metalen staaf op de rail past.

Steek de montagerail in de gleuf bovenaan het wandophanggedeelte. Zorg ervoor dat de rail is uitgelijnd met het raamkozijn. Als dit niet het geval is, volgt u een snelle lijn van tape rond het raamkozijn. Steek de tweede snijpijp in het midden van het andere uiteinde en zorg ervoor dat hij via de middelste gleuf van de reling kan. Verbind de twee delen van de reling, beginnend vanaf de bovenkant en volg de instructies op de buizen aan elkaar te lijmen. Zorg er ook voor dat de reling recht is met behulp van een metalen liniaal. Rails op maat