Residentie, Eigendom, Huis, Onroerend Goed

Als u zich echt inzet om uw klanten gelukkig te maken, moet niet alleen de woning worden ontworpen, maar moet u ook een band met hen opbouwen. Doordat u de woning heeft gebouwd, is het architectenbureau het meest zichtbaar. Op dat kantoor zijn verreweg de belangrijkste dingen te doen om ervoor te zorgen dat iedereen de dynamiek van het bedrijf kent. Misschien wel het belangrijkste in een kantoor voor een architect zijn de uitnodigingen aan de klanten voor koffie, lunch of zelfs diner. Aandacht voor de wensen van uw klant staat centraal. Het kan iemand zijn die komt trouwen, de perfecte huis- of zakenpartner zoekt, nieuw Villa architect op school maakt.

Het wijzigen van adressen en telefoonnummers is iets anders dat voor wrijving op kantoor kan zorgen. Dit is een beetje meer zenuwslopend als de nieuwe persoon niet goed met iedereen zal communiceren. Door namen en belangrijke nummers voor alle deelnemers bij te houden en zelfs begroetingen te sturen, wordt de communicatiestroom van klanten naar u vergemakkelijkt. Houd een database bij, en dit zal u niet alleen helpen een algemeen beeld van het bedrijf te krijgen, voor het geval er zich een ongelukkige gebeurtenis over sommige klanten voordoet, maar het zal u ook een interessant beeld van uw klanten laten zien, wat zeker een voordeel is van communicatie.

Een ander belangrijk aspect is om aandacht te besteden aan de locatie waar het kantoor zich bevindt. Dit is een aspect van de levensstijl van uw klant dat vaak over het hoofd wordt gezien. Willen uw klanten 1 uur verder verhuizen, dan is het verhuizen van uw kantoor een makkelijke oplossing. Natuurlijk is toegang tot uw kantoor essentieel, en een eenvoudig telefoontje van "waar u bent" zodat ze contact met u kunnen opnemen, zou goed zijn. Maar zo niet? Alleen een e-mail naar de klant(en) kan een efficiënte manier zijn om te communiceren.

Deze tip is nutteloos zonder dat u de behoeften van uw klanten kent. Ontdek wat ze willen om hun leven en de manier waarop ze leven te verbeteren, hun behoeften, en ontwerp vervolgens het huis- of bedrijfsproject. Waar je de woning ontwerpt, moet gebaseerd zijn op hun wensen.

visualisatie is iets dat in elk project voor problemen kan zorgen, maar het is een essentieel onderdeel van het ontwerpproces. Maak een patroon van het huis. Kijk hoe het huis eruit zal zien voor klanten. Het hoeft niet exact te zijn, want u kunt de afbeelding in de visualisatie ook wijzigen op basis van uw ervaring met het vorige huisontwerp of van uw recente projecten. Het is als een experiment om enkele scenario's en aanwijzingen te zien, om erachter te komen waarom uw klanten een huis willen kopen, hoe het zich verhoudt tot andere huizen in het grootstedelijk gebied, of hoe het eruit ziet voor de buren.

Er zijn ook bepaalde dingen, dat een klant zich niet op zijn gemak zou voelen bij het ontwerpen van veel kamers, lang wachten met het ontwerpen met dit of dat, of het toevoegen van te veel dingen aan het ontwerp. Het is belangrijk om een ​​goede balans tussen kamers te creëren, maar klanten kunnen het prettiger vinden om slechts één volledige kamer te hebben, of deze op een bepaalde manier te verdelen, zodat deze meer in het ontwerpproces kan worden geïntegreerd.

Dit zijn slechts enkele van de dingen die problemen kunnen veroorzaken in uw projecten. Als u een goede architect bent, zult u zeker een goede zaak maken voor uw klant om het beste huis te hebben dat hij kan hebben. En meer, als u de behoeften van de klant kent, zal het huisontwerp worden aangepast om aan die behoeften te voldoen.